La regidoria de Cultura assumirà la despesa del concurs de pintura del Barri Obrer del Port de Sagunt

0
287

El departament de Cultura de l’Ajuntament de Sagunt es farà càrrec, excepcionalment, de la despesa del concurs de pintura de les festes del Barri Obrer del Port de Sagunt després que esta associació de veïns no haja pogut accedir a la subvenció corresponent del departament de Festes per no tindre el certificat digital per fer la sol·licitud.

Segons la delegada de Cultura, Asun Moll, ha sigut un avantatge que la mateixa regidoria gestione dos departaments, Cultura i Festes i Cultura Popular. En esta ocasió, s’ha considerat que a través del departament de Cultura, i no de Festes, “podíem gestionar, excepcionalment, un contracte menor i assumir la despesa de la pintura per pintar els carrers del Barri Obrer, ja que este concurs s’ha convertit en una tradició cultural d’indubtable valor per al nostre municipi que no volem perdre mai. A més, és molt popular i participen nombrosos veïns i veïnes en una activitat tan rellevant per a nosaltres com és la creació artística. Per això mateix, en contacte directe amb l’Associació Cultural Barri Obrer i la seua voluntat de trobar una solució perquè el concurs de pintura tinga continuïtat, i amb la generosa col·laboració de l’Associació de Veïns La Victoria, vam intentar trobar una alternativa per salvar l’activitat d’enguany”.

Asun Moll assenyala que “des del primer moment des de les regidories de Cultura i de Festes i Cultura Popular hem treballat molt per buscar una solució d’urgència i no deixar un dels barris més emblemàtics del nostre municipi sense el concurs de pintura. Érem conscients de la importància i la tradició que té esta activitat al llarg del mes d’agost. Nosaltres sempre estem per treballar i buscar solucions, és la nostra obligació i la nostra responsabilitat, i més encara tractant-se d’un barri que fa dos anys va complir cent anys d’antiguitat i  és un gran emblema per a la ciutat i forma part de la nostra història.”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here