La regidora Fanny Vidal, de Gent de l’Olleria, abandona el govern local per «motius personals»

0
968
Fanny Vidal
La regidora Vidal deixa el càrrec per ocupar-se de la família

La regidora Fanny Vida, de la formació independent Gent de l’Olleria (GdO), abandonarà esta vesprada el govern municipal en el plenari extraordinari que se celebrarà a partir de les 20h. La regidora que ha gestionat les Àrees de Seguretat Ciutadana, Policia Local i Trànsit afirma que la seua renúnica «respon exclusivament a motius personals, degut al meu estat de gestació, i al breu temps que es portaran les meues filles». Vidal també ha afegit que la seua condició professional no li permet demanar el permís d’excedència per «l’elevat volum de treball del meu despatx, sentit-ho molt, he hagut de prioritzar la meua vida familiar».

El regidor que substituirà Fanny Vidal serà Jovi Vidal, qui es va presentar amb el partit de GdO en el cinqué lloc. Este jove, de 33 anys, llicenciat en Ciències de la Informació i agent comercial de professió, ha manifestat la seua il·lusió per incorporar-se a l’equip municipal «i continuar amb la bona tasca realitzada per Fanny, així com segur amb la línia de treball i el pacte de govern, fins a final de legislatura».

La regidora de GdO ha valorat com «molt enriquidora» la seua tasca com a regidora perquè «he treballat molt a gust amb els meus companys d’equip de govern, i valore molt positivament el que està aconseguint l’actual govern municipal per al poble de l’Olleria». Així i tot ha lamentat «no poder disposar del temps suficients per poder acabar amb la mea responsabilitat fins al final de la legislatura».

Fanny Vidal ha nomenat específicament als agents de la Policia local, per als membres de l’Agrupació Local de Protecció Civil, agents de la Guàrdia Civil de l’Olleria, personal municipal en general i companys de partit i govern als quals ha agraït el seu «esforç i saber fer, en tot moment. Una predisposició, que ha fet la meua tasca com a regidora més agradable».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí