La regidora del PP de l’Olleria demana disculpes pero diu que les paraules s’han tret de context

0
475
La regidora del PP Gema Borrás
La regidora del PP Gema Borrás

La regidora del PP de l’Olleria, Gema Borrás, que va afirmar en un ple municipal que “els homosexuals tenen les hormones trastocades” i que es poden sotmetre a tractaments amb injeccions, ha fet pública una carta demanant disculpes, però a mitges.

Borràs afirma en l’escrit que “lamente profundament aquest incident i vull assenyalar que en cap moment va ser la meua intenció ofendre a cap persona“, no obstant es defensa de l’escàndol provocat assegurant que “les meues paraules han estat tretes de context i utilitzades políticament contra mi i el Partit Popular“. No obstant esta carta arriba justament després de que el PP estatal, l’autonòmic i el provincial es desmarcaren de les seues afirmacions i les condemnaren, això sí, sense demanar la seua renúncia com a regidora, com sí que fan els partits progressistes.

Gema Borràs continua manifestant que “vull rectificar i demanar disculpes a totes aquelles persones que hagen pogut sentir-se agraviades per les meues manifestacions” i que “sempre he tingut un gran respecte a totes les persones, independentment de les seves idees, creences, gènere o orientació sexual. Com ja vaig dir en la meva intervenció, les persones LGTB mereixen tot el nostre suport i respecte, i hem de treballar perquè la igualtat dels seus drets sigui real i efectiva”, afegeix la regidora en el seu escrit.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here