La regidora d’Educació de Tavernes, Anna Bellver, presenta la renúncia en el ple de l’Ajuntament

CaixaBank - MyBox

0
2404
Tavernes de la Valldigna
Un dels moments de la sessió plenària.

La regidora Anna Bellver va presentar en la sessió plenària del mes d’agost la renúncia com a regidora de l’ajuntament de Tavernes.

Anna Bellver va expressar la seua gratitud per haver pogut representar el poble i treballar dia a dia per a millorar Tavernes i l’educació pública. Durant la seua intervenció va agrair la predisposició i tasca dels treballadors de l’Ajuntament, de la corporació i la confiança dels membres del govern municipal en el seu treball.

Els portaveus dels grups municipals van agrair la dedicació de la regidora durant esta legislatura i li van desitjar molta sort en l’àmbit professional i personal.

Per a acabar, l’alcalde de Tavernes, Sergi González, va destacar el treball fet per Anna Bellver estos anys, “especialment en la Regidoria d’Educació, i va remarcar els avanços en el Pla Edificant amb la delegació de competències de l’IES Jaume II el Just, el CEIP Alfàndec i la resta d’escoles, l’adhesió del municipi a la Xarxa de Ciutats Educadores i les jornades educatives que se celebraran al novembre, l’habilitació de l’aula 2 anys en el CEIP Sant Miquel i el treball incansable per a atendre i millorar tots els centres educatius en uns anys tan difícils a causa de la pandèmia”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here