La regidora de Xàtiva Xelo Angulo pren possessió com a diputada a les Corts pel PSPV

0
726
Xelo Angulo, al seu nou escó a les Corts.

Angulo actualment és 1a Tinent d’alcalde de Xàtiva i ha estat fins ara directora general de cooperació internacional al desenvolupament

Xelo Angulo (Xàtiva, 1970) ha pres possessió de l’acta de diputada pel PSPV a les Corts Valencianes, escó que ocupa a conseqüència de la renúncia del fins ara síndic socialista, Manolo Mata.

Angulo és regidora en l’Ajuntament de Xàtiva des de 2007, i des de 2015 amb responsabilitat de govern i dedicació exclusiva (amb la delegació de serveis socials, promoció humana i cooperació internacional), fins 2019. Actualment és 1a Tinenta d’alcalde en l’Ajuntament de Xàtiva, coordinadora de polítiques de creixement social i cultural i regidora delegada de benestar social des de 2019.

En càrrecs autonòmics ha estat presidenta del Fons valencià per la solidaritat (2015-2019). També ha estat directora general de cooperació internacional al desenvolupament del govern valencià durant aquesta legislatura fins 13 de maig de 2022, quan va cessar en previsió d’accedir a les Corts.

Dins del PSPV és Secretària de cooperació internacional a la Comissió executiva Nacional del PSPV-PSOE des de 2017. També és Secretària general del PSPV-PSOE de Xàtiva des de 2018.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí