La rectora de la Universitat de València es mostra oberta a ampliar l’oferta acadèmica del Campus d’Ontinyent

0
4354
Mavi Mestre, Jorge Rodríguez i Óscar Borrell.

L’Ajuntament cedeix formalment dues parcel·les a la Universitat per continuar amb l’ampliació del campus

La rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre, ha visitat hui l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, després de reunir-se amb la comunitat universitària del Campus d’Ontinyent. La rectora ha mantés una reunió de treball amb l’Alcalde a l’ajuntament, on han repassat la situació actual del campus i les possibilitats d’ampliar el nombre de titulacions que s’imparteixen a la ciutat i les activitats que es desenvolupen. Actualment, a Ontinyent es poden cursar els títols de grau d’Infermeria, Magisteri Infantil, Ciències de L’Activitat Física i l’Esport i Administració i Direcció d’Empreses. A més, i una vegada reba el vist-i-plau de l’ANECA, el campus d’Ontinyent acollirà el proper curs el màster oficial en Psicologia General Sanitària.

En aquest sentit, en el transcurs de la reunió, en la qual han participat també José Pla i Vicent Penadès, president i director general de Caixa Ontinyent, respectivament, la rectora ha comunicat a l’Alcalde d’Ontinyent la seua predisposició a estudiar la implantació d’alguna altra titulació al Campus d’Ontinyent, amb l’objectiu de completar l’oferta acadèmica, que actualment gaudix d’una elevada demanda, com ho demostra el fet que totes les titulacions tenen llistes d’espera. Mavi Mestre posava de relleu la importància del nou màster, “que volem implantar el proper curs, que té una elevada demanda, i que pensem que és molt important que es puga fer a Ontinyent”.

La rectora també explicava que a la seua visita al Campus ha pogut compartir amb l’estudiantat el grau de satisfacció d’aquest sobre el Campus, assenyalant que l’alumnat “ens ha mostrat la seua il·lusió per poder fer vida universitària a Ontinyent, i ens hem compromés no sols a portar més activitats culturals per impulsar eixa vida universitària, sinó també a donar projecció a les activitats que puguen sorgir del propi estudiantat”, manifestava.

Per la seua banda, l’alcalde ha agraït la implicació de la rectora en el Campus d’Ontinyent, i ha manifestat que l’ajuntament seguirà col·laborant econòmicament en la implantació de noves titulacions, com ha vingut fent-se fins ara amb la col·laboració de Caixa Ontinyent. Jorge Rodríguez felicitava públicament a Mestre per la seua inmiment renovació com a rectora, “amb ella continuarem treballant pel be d’un Campus al qual anem a comptar amb eixe màster oficial i professionalitzant que era un dels reptes que ens haviem marcat. Ara tenim per davant la feina de seguir consolidant i ampliant el projecte universitari, on ja comptem amb 4 graus i aquest màster, als que esperem poder seguir ampliant les titulacions. Una tasca en la que de segur anem a trobar en la rectora una aliada, la de seguir fent d’Ontinyent una ciutat cada vegada més universitària”, manifestava.

El President de Caixa Ontinyent, José Pla, també agraïa la visita de la rectora, i ratificava el compromís de l’entitat que presideix amb el Campus Universitari d’Ontinyent i els nous projectes vinculats a aquest. La presència de la rectora a Ontinyent ha estat aprofitada per a signar davant notari la cessió gratuïta per part l’ajuntament a la Universitat de València de dues parcel·les que permetran l’ampliació de les instal.lacions del campus. Es tracta de dos solars, un d’ells de l’antiga fàbrica el Punt, situats a l’avinguda Torrefiel i que va suposar una despesa de 380.000 euros per a l’Ajuntament d’Ontinyent. A l’espai resultant s’ha habilitat una zona verda i un àrea d’esbarjo per als estudiants del campus universitari.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí