La pròxima setmana se celebraran les II Jornades de Medi Ambient de Canals

0
887
Paratge Canals

El pròxim cap de setmana de l’11 al 13 de desembre es realitzaran les II Jornades de Medi Ambient de Canals en les que hi haurà com a novetat enguany el curs ‘Visions del paisatge. Ciència i excursionisme’ i se celebrarà la tercera edició de la Fira del Medi Ambient, que es realitzarà el matí de dissabte

Les jornades, organitzades per l’Ajuntament de Canals i la Universitat de València, començarà divendres 11 a les 16h amb l’acte de presentació en el que es comptarà amb la presència d’Artemi Cerdà, coordinador de les jornades, i integrant del Departament de Geografia de la Universitat de València. A continuació hi haurà una visita guiada per Canals i a les 21,30h al Centre Cultural Calixte III, el cinefòrum ‘Paisatge i cinema’.

Per al dissabte 12 està programada a les 10h la conferència ‘L’excursionisme a Canals. El que s’ha fet i es vol fer’ a càrrec de Ricard Carbonell. A les 12h hi haurà una altra xarrada amb Artemi Cerdà sota el títol ‘Paisatges forestals mediterranis. El paper del foc i la mà de l’home». A les 13,20h hi haurà una visita a la III Fira del Medi Ambient de Canals, que estarà en marxa de les 10h i la qual comptarà amb tallers, activitats, exhibicions i regals entre d’altres atractius.

Pedr a la esprada de divendres a les 16h hi haurà la conferència de Paco Tortosa ’30 anys pedalejant i gaudint del paisatge. Projectes de futur’. A les 18h la conferència a càrrec de José Manuel Almerich ‘De bicicletes, fotografies, literatura i paisatge’. A les 19,30h es farà una taula redona amb torn de paraules. Finalment a les 22,30h es farà un concert musical amb la participació del ‘cantaor’ Pep Gimeno ‘Botifarra’.

L’últim dia serà diumenge on es comptarà amb una excursió didàctica per la Serra Grossa a través de la senda del Portalet que s’iniciarà a les 9h. A les 16h es tancaran les jornades.

Hi haurà tres tipus d’inscripcions:

Tipus A: inclou menjars, allotjament i trasllats des de l’alberg (75€)

Tipus B: assitència a les conferències i els dinars i sopars (40€)

Tipus C: assitència a les conferències i els dos dinars (25€)

Num. compte bancari: 2090 0538 98 0000054033

Cal remetre el justificant d’inscripció via correu electrònic a angimo1@doctor.upv.es

Els participants en les Jornades rebrán un certificat signat per l’Universitat de València.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí