La Policia Nacional deté a Xàtiva a una persona i sanciona a 233 per vulnerar el confinament durant l’estat d’alarma

0
481
Vehicle de la Policia Nacional.

A més a mès s’han identificat un total de 384 persones i s’ha tancat un establiment comercial

La Policia Nacional ha detingut a Xàtiva a una persona i ha sancinat sancionat altres 233 per vulnerar el confinamenrt, des que s’ha declarat l’estat d’alarma. A més a mès s’han identificat un total de 384 persones i s’ha tancat un establiment comercial.

Durant aquests dies la Policia Nacional intensifica les 24 hores els controls selectius d’accessos a les localitats susceptibles d’albergar a ciutadans amb segones residències per a evitar els seus desplaçaments

Les persones detingudes per aquests motius en la Comunitat Valenciana ascendeix a un total de 310 persones i s’han alçat 24.799 actes.

Recentment a Alzira va ser detingut un home per trencament de condemna i per desobediència greu ja que havia sigut proposat per a sanció per desobediència greu al decret de l’estat d’alarma en set ocasions i a València va ser detingut un altre home per robatori amb força i desobediència després d’haver sigut proposat per a sanció en quatre ocasions per incompliment de les restriccions imposades per l’estat d’alarma i va ser ingressat a la presó.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here