La Policia Local de Sagunt presenta els dos nous vehicles de la seua flota

0
939
Els dos cotxes han entrat ja en servei a Sagunt

“Amb açò contribuïm al fet que la mobilitat de les patrulles siga més eficaç”, ha destacat el regidor Enric Ariño

Este dijous entren en funcionament dos nous vehicles Ford Cmax que s’incorporen a l’actual flota de vehicles de la Policia Local de Sagunt. Els dos automòbils són automàtics i estan dotats amb l’última tecnologia en il·luminació led i en comunicacions. El regidor de Policia Local, Enric Ariño, i agents de la central de Policia Local de Sagunt han presentat els vehicles aquest matí en les portes de l’Ajuntament.

Per a Ariño, “aquests dos vehicles són una mostra més de l’esforç que s’està fent des del municipi per a millorar el servei de policia. Amb açò contribuïm al fet que la mobilitat de les patrulles siga més eficaç”. El regidor delegat també ha explicat que “ara el repte és que els vehicles que anem substituint siguen el més ecològics possible”. D’aquesta manera, en les pròximes contractacions s’estudiarà la incorporació de vehicles híbrids o elèctrics, amb l’objectiu d’evitar la contaminació.

Com informen des de la delegació de Policia Local, actualment la flota de vehicles es compon de 6 vehicles en règim de renting, 6 motocicletes, 4 quads i una barca, a més d’altres vehicles que donen servei a educació vial, reguardes, notificacions, mercats i atestats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here