La Policia Local i la Guàrdia Civil intervenen en un establiment de Sagunt per vendre tabac il·legal i incomplir la normativa Covid

0
772
Imatge de la intervenció a Sagunt.

També va ser denunciat per infraccions en matèria de sanitat i per infringir la Llei d’Espectacles i Establiments Públics de la Comunitat Valenciana

La Unitat d’Atestats de la Policia Local de Sagunt (UAP) i la patrulla Fiscal i Fronteres de la Guàrdia Civil han intervingut conjuntament en un establiment de la localitat en el qual es cometien diverses il·legalitats, com vendre tabac il·legal i l’incompliment de la normativa Covid. A més, l’establiment també va ser denunciat per infraccions en matèria de sanitat i per infringir la Llei d’Espectacles i Establiments Públics de la Comunitat Valenciana.

L’actuació realitzada va tindre lloc ahir dimarts, 26 d’octubre, al voltant de les 20 hores, en un local situat al carrer Verge del Losar al Port de Sagunt. Els agents i guàrdies es van confiscar del tabac il·legal.

L’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha destacat el paper de la Policia Local i la col·laboració amb altres cossos de seguretat: «La nostra Policia Local demostra una vegada més ser un cos de força i seguretat d’alt nivell que, a més, respon a les peticions de col·laboració de les altres Forces i Cossos de Seguretat. En este cas ha sigut la Guàrdia Civil la que, davant una operació especial de Sanitat, ha requerit la nostra ajuda. Per descomptat, la Policia Local ha participat amb un èxit total en l’operació». Al que ha afegit: «Seguirem en esta línia de col·laboració amb la resta de Forces de l’Estat per a garantir, no sols el compliment de la legalitat, sinó també la seguretat de la ciutadania».

El comissari principal cap de la Policia Local de Sagunt, Rafael de Manuel, ha recordat que «l’objectiu d’estes col·laboracions i actuacions conjuntes és vetlar pel compliment de totes aquelles mesures i normes que garantisquen el benestar dels ciutadans, en els moments actuals, en els quals la protecció de la salut i la seguretat han de ser prioritaris».

Cal destacar que la Policia Local i la Guàrdia Civil han intervingut conjuntament en altres ocasions. La més recent va tindre lloc el mes de febrer passat en el que es van confiscar de 60 paquets de tabac en un altre bar del Port de Sagunt.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here