La Policia Local d’Ontinyent realitza un curs d’intel·ligència emocional aplicada al ciutadà


0
3402
Imatge d'una sessió de la Policia Local d'Ontinyent.

El psicòleg Pascual Benet imparteix una formació adreçada a potenciar les habilitats comunicatives, psicosocials i de gestió de les emocions

La plantilla de la Policia Local d’Ontinyent, repartida en grups, participa estos dies en una nova acció formativa, en aquest cas un curs d’intel·ligència emocional aplicada al ciutadà. La regidora de Personal, Natàlia Enguix; el regidor de Policia, Pepe Gandia; i el Comissari de la Policia Local, Juan Serrano, acudien aquest dijous a la sessió que tenia lloc a l’aulari de la UNED al barri de Sant Rafel, on donaven la benvinguda als i les agents participants.

La formació està sent impartida pel psicòleg, docent i conferenciant Pascual Benet, qui col·labora com a professor al Màster d’Intel·ligència Emocional i Coaching i en la Càtedra de Mediació Policial de la Universitat Jaume I (UJI) de Castelló. Benet, qui ha impartit accions d’aquest tipus per tota Espanya, imparteix una formació adreçada a potenciar les habilitats comunicatives i psicosocials dels i les agents, per tal d’afrontar amb les màximes garanties les diferents situacions del dia a dia.

Natàlia Enguix i Pepe Gandia coincidien en destacar la importància de formar a la Policia Local “per dotar-la d’habilitats que ajuden a fer front de la millor manera possible en la gestió de les emocions, un aspecte clau en el treball diari i ara més si cap, en uns temps als quals degut a la pandèmia s’han hagut fins i tot de limitar drets i llibertats, amb tot el que això comporta”. Aquest curs se suma a altres ja realitzats sobre tractament de la violència de gènere; formació pràctica sobre reanimació cardíaca; o actualització legal en seguretat ciutadana.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here