La Policia Local d’Ontinyent evacua als veïns de Cantereria després de desbordar-se el Clariano

0
2054
Crescuda del Clariano inundant el barri de Cantereria a Ontinyent durant un temporal.

L’Ajuntament d’Ontinyent ha procedit a evacuar als veïns de la Canterería, limítrof amb el riu Clariano, després de desbordar-se durant la nit i primeres hores del dia.

Les fortes pluges caigudes des de les mitjanit d’ahir a Ontinyent han provocat el desbordament del riu Clariano al pas pel municipi, segons han confirmat la Confederació Hidrogràfica del Xúquer i la Policia Local.

Bombers dels parcs d’Alzira i Xàtiva i cap de sector estan treballant en el barri de Cantereria a Ontinyent, on més problemes hi ha per l’aigua, en col·laboració amb l’Ajuntament i els mitjans desplegats.

S’està treballant en la seguretat de la gent, fent els rescats pertinents si hi ha persones en vehicles atrapats i estabilitzant la situació, tallant els accessos a les zones inundades.

La Policia ha tancat els accessos a la zona afectada i es manté una permanent vigilància sobre la zona.

En les últimes huit hores s’han arribat a recollir en diferents punts d’Ontinyent entorn de 140 litres per metre quadrat.

A més, poc després de les 7 del matí ha quedat tallada la via fèrria entre Ontinyent i Agullent per acumulació d’aigua. Es realitzen trasllats per carretera per als viatgers des de llavors.

L’Ajuntament d’Ontinyent ha informat a mes de la suspensió de les classes a tots els col·legis, instituts, Universitat i Escola d’Adults. i del tancament d’aquestes carreteres al terme municipal:

➡️ CV-655 (de Pou Clar a Fontanars)

➡️ CV-650 (zona Bricorama)

➡️ Avinguda del Tèxtil

➡️ Camí Vell de Xàtiva

➡️ Cantereria, Carril

➡️ Carretera de l’Altet a La Clariana

➡️ Camí Vell d’Agullent

➡️Camí dels Pressos

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here