La Policia Local de Xeraco reforça la campanya de conscienciació als propietaris de mascotes en la recollida d’excrements


0
1052
Xeraco
Un dels moments de la campanya de conscienciació.

La Policia Local de Xeraco continua amb la campanya de conscienciació de la nova aplicació de l’ordenança que obliga a portar el kit recull excrements i neteja de pipí per a mascotes.

Segons indiquen fonts municipals, la campanya pretén conscienciar sobre la recollida d’excrements i informar sobre el canvi d’Ordenança Municipal de Convivència Ciutadana amb Animals de Companyia aprovada en ple aquest passat mes de setembre.

Tal com recull aquesta, com indiquen les mateixes fonts, és obligatori la neteja immediata dels excrements sòlids mitjançant la recollida en bosses de plàstic, tancar la bossa i depositar-la en papereres o contenidors de residus urbans. D’altra banda, en el cas de les miccions, està prohibit fer-lo en edificacions, vehicles, arbres, fanals o mobiliari urbà. L’incompliment d’aquesta normativa es podrà sancionar amb una multa des de 150 a 1.500 euros.

Des del consistori, s’estan repartint kits per a mascotes, fins a fi d’existents, «per als nostres veïns i veïnes que ho podran recollir, des de ja, en Registre de l’Ajuntament facilitant el passaport o cartilla de la mascota amb la vacunació de la ràbia vigent, així com presentar el document acreditatiu de residència a Xeraco, com per exemple, el DNI».

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here