La Policia Local de Vilamarxant deté a una persona sobre la qual recauen dos cerques de detenció i ingrés a la presó

0
1474
Policia Local de Vilamarxant.

La Policia Local de Vilamarxant va detindre a una persona sobre la qual recauen dos cerques de detenció i ingrés a la presó pel fet que no s’hi havia personat a la presó i es trobava fugit.

El detingut, que va oposar resistència a la Policia Local, va tractar d’escapar dels dos agents que van acudir a la crida d’una demandant que havia donat avís que hi havia una persona colpejant la porta del portal d’una finca situada en la carretera de Llíria.

A l’arribada dels agents, el detingut va tractar d’escapar a través de l’immoble encara que no va poder accedir al terrat. Finalment, la intervenció dels agents va permetre la seua detenció després de reduir-lo, ja que es va resistir.

Ciro Ferrer, regidor de Seguretat Ciutadana, ha expressat la seua satisfacció per l’eficient intervenció de la policia local. “Estem molt orgullosos dels nostres agents que garanteixen la seguretat de tota la ciutadania. De nou, ahir van intervindre de manera correcta en un incident en el qual estava immers una persona que estava fugida de la justícia”.

“Continuarem treballant amb correcció i civisme per a fer que Vilamarxant siga el poble segur que tots desitgem amb l’ajuda de tots els nostres veïns”, ha conclòs.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here