La Policia Local de Sueca salva un cavall que es trobava sobre les vies del tren

CaixaBank - MyBox

0
714
Imatge del cavall salvat per la policia de Sueca.

Se sospita que va poder escapar-se d’una quadra pròxima i accedir a les vies del tren des de la zona del Braçal de Marco

La Policia Local de Sueca ha salvat un cavall de xicotetes dimensions que es trobava caminants sobre les vies del tren al terme de la localitat de la Ribera BAixa.

Des de la policia expliquen que aquest dimarts van rebre una telefonada sobre les 13,15h hores que alertava de la presència de l’equí que es trobava en el mig de les vies del tren a l’altura del Centre de Salut. Quan els agents es van personar en el lloc, una de les primeres actuacions va ser procedir a avisar immediatament l’estació de RENFE de Sueca per a alertar del perill existent.

A continuació, els agents, amb l’ajuda d’un ciutadà, van aconseguir posar fora de perill l’animal, evitant així que la seua presència en les vies haguera pogut ocasionar una situació més greu per als usuaris del tren.

“Desde la Regidoria de Seguretat Ciutadana, i la Policia Local de Sueca, demanem a la població propietària d’animals que extreme les precaucions a fi d’evitar que tornen a produir-se situacions d’este tipus que hagueren pogut ocasionar accidents de greus conseqüències”, hi ha assenyalat Carlos Ramírez, regidor de Seguretat Ciutadana.

Després de les investigacions pertinents, es va comprovar que l’equí acabava de ser arreplegat pel seu amo i que este es trobava tramitant tota la documentació i el registre de l’animal. Se sospita que va poder escapar-se d’una quadra pròxima i accedir a les vies del tren des de la zona del Braçal de Marco.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here