La Policia Local de Sueca redueix a una persona que es negà a identificar-se en ser denunciat per una dona per haver-la denigrat

0
2365

Agents de la Policia Local de Sueca es van veure obligats a reduir a un home el passat cap de setmana després d’haver-se negat a identificar-se, mostrant-se amb una clara actitud defensiva, desafiant i intentar agredir el policia que tenia més a prop, segons indiquen fonts municipals.

No ho va aconseguir en apartar-se l’agent i en ser reduït per la resta de companys. La intervenció va començar amb la denúncia d’una dona pel fet que dos hòmens la van humiliar d’una forma que superava els nivells elementals d’educació, amb propostes deshonestes i denigrants, assenyalen les mateixes fonts.

Sueca
Atenció ciutadana Policia Local.

La denunciant anava acompanyada de la seua parella i va demanar ajuda a la Policia Local en un estat de tensió i nerviosisme. Personades unitats policials en el lloc dels fets, en la zona de la plaça Jaume I, un dels dos presumptes responsables es va negar a qualsevol col·laboració i a la seua identificació, indiquen des del consistori.

«I després d’intentar els agents minimitzar la situació per tots els mitjans, arribà a posicionar-se en una actitud de resistència i negativa activa, fins a desencadenar-se els fets narrats».

Propostes de sanció a vint joves per un ‘botellot’ a la platja de Motilla

Des de l’Ajuntament també han informat que el passat cap de setmana van ser sancionats vint joves a les 2 hores de la matinada (una hora més tard del toc de queda establit per a Sueca i altres 76 poblacions valencianes més) en un botellot que havien organitzat en la platja de Motilla, en les Palmeres. Els assistents no respectaven cap classe de mesura de seguretat sanitària, consumien begudes alcohòliques i disposaven d’una ambientació musical, segons comprovaren els agents de la Policia Local.

D’altra banda, des del mateix departament municipal informen que s’han incrementat les actuacions en intervencions amb vehicles de mobilitat personal (patinets, bàsicament), al produir-se alguns incidents, inclòs atropellaments, en voreres i espais pel que no poden circular, sent necessari la proposta de sanció i immobilitzats alguns d’ells.

Amb l’arribada del mes d’agost, i per tant de més turisme, han tingut un increment significatiu d’intervencions d’auxilis humanitaris i sanitaris. Les exigències policials en la zona marítima, comporta que puguen produir-se alguns delictes o robatoris en la ciutat. «Per aquesta raó i de manera preventiva», explica el regidor de Seguretat Ciutadana, Carlos Ramírez, «s’està procedint a la identificació de persones que mostren alguna actitud sospitosa». I demana «als veïns i veïnes que el cas d’observar alguna presència de persones estranyes o desconegudes, contacte en la Policia Local amb la finalitat de previndre possibles robatoris».

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here