La Policia Local de Sueca deté al presumpte autor d’un robatori amb força en un establiment

0
7496
Eines que tenia el presumpte lladre quan va sen enxampat.

La policia afirma que, per les eines que tenia el detingut, fa pensar que la intenció d’esta persona era haver comés més delictes en altres negocis de la ciutat

La Policia Local de Sueca va detindre ahir a la vesprada a un home que, presumptament, havia comés un robatori forçant la porta d’entrada a l’establiment i la maquinària de l’interior en un negoci de bugaderia. Després de l’avís rebut, els agents es van personar immediatament en el local, activant-se el protocol corresponent i procedint a la seua detenció, uns minuts després, en un altre carrer del municipi. El presumpte autor dels fets és un home amb antecedents penals que, després de les diligències corresponents, va ser conduït a la caserna de la Guàrdia Civil.

Malgrat que la quantia del robatori no és excessiva, se li van confiscar també diverses eines punxants, “la qual cosa fa pensar que la intenció d’esta persona era haver comés més delictes en altres negocis de la ciutat. Amb esta acció, la Policia Local de Sueca demostra, una vegada més, la seua comesa de treballar pel benestar de la ciutadania i, en este cas, dels seus negocis i comerços. L’actitud dels nostres agents demostra de nou l’efectivitat, professionalitat i bon fer d’esta Policia”, ha assenyalat el regidor de Seguretat Ciutadana, Carlos Ramírez.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here