La Policia Local de Sagunt inicia una campanya de control del soroll de les motos per les queixes dels veïns

CaixaBank - MyBox

0
1009
Control de la policia de Sagunt en un dels accessos de la ciutat

La Policia va interposar cinc denúncies dimecres i ha detectat algunes zones més problemàtiques en les quals s’incrementaran els controls

La Policia Local de Sagunt ha iniciat una campanya de control de motocicletes i ciclomotors a causa de les queixes de veïns i veïnes traslladades a l’Ajuntament per les molèsties originades per sorolls. En total, són cinc denúncies les que s’han interposat per diferents causes.

En este sentit, l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha destacat que «este Equip de Govern es preocupa especialment de tindre una ciutat amable i habitable per a tothom, la qual cosa implica que, aquells comportaments que resulten més molestos i innecessaris respecte a tota la cuideu, intentem evitar-los i fer que la gent comprenga que suposen un gran problema per a la comunitat». Un d’estos problemes és el soroll generat per motocicletes que, segons explica Moreno, des de fa unes setmanes s’està incrementant.

Per este motiu, contínua l’alcalde, «la Policia Local està duent a terme una campanya de control que ja ha començat a donar els seus fruits amb primeres sancions. Seguirem en eixa línia fins a reduir o eliminar el problema, ja que hem detectat alguns punts calents que controlarem especialment i, a partir d’ací, esperem veure una millora respecte a esta problemàtica ciutadana que molts veïns i veïnes han comunicat a l’Ajuntament».

En concret, la Policia Local ha rebut diverses telefonades queixant-se de molèsties ocasionades pels sorolls de motocicletes i ciclomotors de jóvens que circulen per la zona de ‘las 500 viviendas’, Alcalá Galiano i Casa Noguera. Després de realitzar diverses batudes, la Policia ha interposat una denúncia per ITV, tres per circular amb un silenciador ineficaç i una per fer un canvi de sentit prohibit.
La regidora de Policia Local, Natalia Antonino, afig que, davant l’augment de la compra de ciclomotors i el soroll que estos ocasionen al circular per les avingudes i carrers del municipi, s’ha incrementat la vigilància per a controlar este soroll i així evitar les molèsties provocades a la ciutadania en la mesura que siga possible. Per tant, la regidora ha demanat «prudència i responsabilitat a l’hora de conduir i que sàpien també que hi haurà un major increment de controls per a tractar de solucionar així el problema, ja que han sigut nombroses les queixes rebudes per part de diferents associacions de veïns».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here