La Policia Local de Sagunt deté a dues persones que tenien quasi 8 kg d’heroïna en una motxilla al carrer

0
1822
La droga interceptada per la Policia Local de Sagunt.

Les persones detingudes i les proves dels presumptes delictes han estat entregades en la Comissaria del Cos Nacional de Policia que s’ha fet càrrec de la investigació

La Policia Local de Sagunt va detindre dos persones, un matrimoni de 59 i 53 anys, per la presumpta comissió d’un delicte de tràfic de drogues. Els fets que van motivar esta detenció van succeir a les 17.20 hores d’aquest dimecres 29 de juny de 2022, al carrer Olmo del nucli urbà del Port de Sagunt.

En aquest lloc, segons ha comunicat el Centre d’Emergències 112, hi havia una discussió entre cinc persones, i una havia amenaçat la resta amb un tornavís.

Les diferents patrulles del cos local de seguretat es van personar i observar com una d’estes persones amagava una motxilla darrere un vehicle. En comprovar-ne l’interior, es van observar diferents embolcalls que contenien aparentment algun tipus de substància estupefaent. Posteriorment, es va comprovar que el contingut de l’interior d’esta motxilla eren qüasi 8 kg d’heroïna.

Per aquest succés, els agents van procedir a la detenció del portador de la motxilla i del seu cònjuge present també al lloc dels fets. Igualment, es va comprovar que dos dels documents d’identitat que portaven les persones detingudes tenien indicis de falsedat.

Les persones detingudes i les proves dels presumptes delictes han estat entregades en la a Comissaria del Cos Nacional de Policia que s’ha fet càrrec de la investigació dels fets.

Així mateix, també es va realitzar un registre a l’habitatge del matrimoni detingut per part de la Policia Nacional, col·laborant-hi la unitat canina de la Policia Local de Sagunt. S’hi va intervindre una quantitat considerable de diners en efectiu.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí