La Policia Local de Sagunt adquireix dos nous vehicles híbrids

0
1613
Els nous cotxes adquirits per Sagunt.

Es tracta de dos vehicles crossovers compactes, en concret, els Kia Niro, que completen la flota de 9 vehicles patrulla

La Policia Local de Sagunt ha adquirit pel sistema de rènting dos nous vehicles per a la Policia Local; es tracta de dos vehicles crossover compactes, en concret, els Kia Niro, que completen la flota de nou vehicles patrulla. El govern municipal explica que es tracta de vehicles híbrids que encaixen en el «compromís de l’Ajuntament de Sagunt amb la sostenibilitat i l’ecologia».

Estos vehicles híbrids es caracteritzen per oferir mecàniques electrificades, combinant un motor elèctric de 32 kW (43,5 CV) de potència i un motor tèrmic de 105 CV. Els nous Kia Niro, compten a més amb l’etiqueta ECO de la DGT, dins del compromís amb la sostenibilitat.

Els vehicles compten un paquet de sistemes enfocats a l’eficiència, ajustant el rendiment del propulsor en funció de l’orografia i segons la informació emmagatzemada en el GPS.

Així mateix, segons destaquen la regidora delegada Natalia Antonino i la prefectura del cos de policia, amb aquestos dos nous vehicles policials es modernitza la flota actual, i a més, es pretén donar així una major cobertura de serveis, ampliant la vigilància de les vies de la ciutat per part de la secció de seguretat ciutadana i de les seccions de districtes. També té com a objectiu secundar i donar servei a la resta de seccions i, en general, donar servici a totes les demandes.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí