La Policia Local de l’Olleria imparteix classes de seguretat vial als xiquets de la localitat

0
777
Educació vial l'Olleria
Els xiquets s'ensenyen a respectar la circulació

Els alumnes de primària i secundària de l’Olleria estan rebent al llarg d’esta setmana i de les dues vinents formació en educació vial. Esta inciativa està impulsada per la regidoria d’Educació amb la col·laboració del departament de Policia Local, amb el qual es pretén «fer aplegar informació útil als xiquets i joves, en el seu paper com a vianants, passatgers o conductors de bicicletes i motocicletes».

Des del consistori s’explica així que durant estes jornades «es desenvoluparan sessions teòriques formatives, especialment adreçades a les característiques de cada nivell d’edat, que es complementaran al segon trimestre del curs amb la participació de l’alumnat al parc d’educació vial». Juntament amb esta iniciativa es desenvoluparà també un concurs de dibuix amb el que es pretén que els xiquets posen la imatge a un eslògan relacionat amb la conscienciació sobre l’educació vial; el dibuix guanyador s’utilitzarà per a realitzar adhesius, que es distribuiran per tota la població.

La regidora d’Educació, Mercedes Simón, s’ha mostrat satisfeta pel treball realitzat per la Policia Local «per tal de fomentar un comportament adequat entre els menors en la via pública», ja que «al cap i a la fi són els futurs conductors i, per tant, és important que siguen conscients de la importància de mantindre una bona conducta al carrer».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí