La Policia Local de l’Eliana alça 18 actes durant la setmana fallera

CaixaBank - MyBox

0
993
L'Eliana
Policia Local l'Eliana.

La Policia Local de l’Eliana ha alçat, la setmana del 15 al 21 de març, un total de 18 actes en el marc del dispositiu especial posat en marxa per la Regidoria de Seguretat Ciutadana per a aquests dies de festa.

La gran majoria dels incompliments, fins a 10, responen al no ús o a l’ús inadequat de la mascareta en diferents punts de la ciutat. A aquestes se sumen altres dos per incompliment del toc de queda, segons fonts municipals.

Les més greus corresponen a la desobediència o resistència a l’autoritat o negativa a identificar-se a requeriment de dos joves de 22 i 26 anys i tres actes per consum o tinença il·lícita de drogues tòxiques, estupefaents o substàncies psicotròpiques en la via pública a joves també d’entre 22 i 27 anys.

A totes aquestes se suma, tan sols, una acta alçada a un jove de 19 anys pel llançament de productes pirotècnics en un parc públic durant els quals hagueren sigut els dies grans de les Falles.

La Policia Local ha reforçat el nombre d’efectius al matí i a la vesprada, amb un total de 6 i 8 agents respectivament i ha comptat durant aquests dies amb la col·laboració d’altres Cossos de Seguretat de l’Estat com la Policia Nacional, Policia Autonòmica o la Guàrdia Civil per a desmantellar possibles convocatòries juvenils massives al costat dels voltants del Metro, assenyalen les mateixes fonts.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here