La Policia Local de Gandia tanca l’accés al Molló de la Creu en la zona del Camí de la Perdició-Cases de l’Algar per perill de despreniments

0
781
Gandia
Despreniments en la zona del Camí de la Perdició-Cases de l'Algar.

La Policia Local de Gandia ha procedit a tancar l’accés al Molló de la Creu en la zona del Camí de la Perdició-Cases de l’Algar, després que el passat dijous, 25 de novembre, es produïren una sèrie de despreniments en aquesta zona de muntanya.

Segons indiquen fonts municipals, aquest fet va obligar els agents locals a desallotjar a un total de 12 persones que resideixen en algunes de les cases situades en aquesta zona. Aquestos residents hauran de romandre temporalment fora dels seus habitatges fins a nou avís.

Donat que la zona afectada pels despreniments és de propietat privada, l’ajuntament de Gandia informa que ha actuat, en primera instància, per a salvaguardar la vida de les persones que podrien veure afectada la seua integritat a causa d’aquestos despreniments.

D’altra banda, la Policia Local ha senyalitzat la zona afectada per evitar que transite qualsevol ciutadà. Per últim, l’ajuntament de Gandia ha convocat, d’una banda, una reunió amb els propietaris d’aquesta àrea del Molló de la Creu, i d’altra banda, un encontre amb els residents, per explicar-los la situació de primera mà i aportar-los la informació de la qual disposa el consistori en aquests moments.

Des del consistori es prega a la ciutadania que faça cas de les indicacions de la Policia Local i que no accedisca, de cap manera, a la zona del Camí de la Perdició-Cases de l’Algar fins a nou avís.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí