La Policia Local de Gandia imposa 165 sancions durant el pont del primer de maig

0
1774
Gandia
Un dels moments del control.

La Policia Local de Gandia va efectuar dins de la línia de control de desplaçaments tant a peu com en vehicles particulars i transport públic controls fixes i mòbils en diverses parts de la ciutat i la platja durant el cap de setmana.

Des de divendres fins diumenge, els agents van procedir a identificar més de 1.600 persones i van controlar els desplaçaments de 1.222 vehicles.

En total, els agents van imposar 165 sancions per diversos motius sent divendres i diumenge els dies on més sancions es van interposar. Pel que fa a la setmana de el 27 d’abril al 3 de maig, es manté la tendència descendent de les últimes setmanes així com la pràctica absència de persones de fora de Gandia.

Paral·lelament, i atés que des de dissabte passat es va iniciar una nova etapa de la desescalada on, per franges horàries, es podia practicar esport i es permetia l’eixida al carrer en diverses franges horàries, la Policia Local va establir un dispositiu especial destinat a assegurar-se el compliment de les noves normes i a vigilar les zones on s’esperava més presència d’esportistes com ara els carrils bici i la platja.

El dispositiu va comptar amb la col·laboració d’agents de la Policia Nacional i Protecció Civil mentre que els agents de la Policia Local van augmentar la seua presència a la platja amb la patrulla de quads i el dron de la policia.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here