La Policia Local de Gandia ha realitzat 100 actuacions diàries durant la campanya d’estiu

0
2733
Platja de Gandia.

«Tanta ocupació i afluència genera un gran volum de treball que s’ha resolt satisfactòriament» ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana

6.000 serveis durant tota la campanya d’estiu, una mitjana de 100 actuacions diàries. Aquest és el balanç que han fet el regidor delegat de Seguretat de Gandia, Nacho Arnau acompanyat pel Comissari Principal Cap de la Policia Local, Pep Martínez Espasa, sobre del dispositiu de Seguretat que es va posar en marxa aquest estiu.

Tant el regidor com el cap de la Policia Local han mostrat la seua satisfacció per la feina feta durant la campanya estival, ja que tot i haver estat un estiu amb rècord d’afluència i ocupació, no s’han registrat grans incidents. «Tanta ocupació i afluència genera un gran volum de treball que s’ha resolt satisfactòriament» ha explicat l’edil qui ha recordat que s’ha fet especial incidència a l’arena de la platja amb el servei de quads, drons i agents a peu que han patrullat la platja.

Arnau ha informat que durant els mesos de juliol i agost, els agents han realitzat 6.000 serveis (100 actuacions diàries) de les quals 300 han estat de caràcter humanitari i que s’han produït 317 accidents de trànsit dels quals 91 han estat ferits lleus.
D’altra banda, a través del 112, la Policia Local ha rebut 1.800 telefonades durant els dos mesos sent la majoria relacionades amb sanitat.

Un altre aspecte que ha abordat i lamentat l’edil, han estat els cinc morts a la platja que, en tots els casos, s’han degut a les circumstàncies de salut de les persones mortes. «Hem de continuar insistint en el que queda aquesta temporada i en les pròximes en les normes de comportament i de seguretat que tots ja coneixem».

A tall de resum, Arnau ha insistit que Gandia continua sent un destí segur. «Els turistes i visitants aprecien i valoren la seguretat a les nostres platges i cada vegada aquest és un element amb més pes a l’hora de triar destinació» i ha acabat la seua intervenció agraint «a tots els que ens han visitat per un comportament que en general ha estat molt bo».

Finalment, Martínez Espasa va incidir en la idea que no hi ha hagut incidents destacables ni grans problemàtiques malgrat la massiva afluència. «Atendre 100 serveis al dia és molt i creiem que hem donat un servei de qualitat i proper». El Comissari també ha anunciat que el servei de quads es mantindrà de 06.00 a 22.00 hores.

Pel que fa a les multes per incomplir l’Ordenança de Convivència, Espasa ha informat que s’han imposat 994 sancions. Una quantitat que és pràcticament la meitat de les que s’imposaven abans de la pandèmia. «Potser aquesta és l’única dada que crida l’atenció. Tot i que la platja triplica pràcticament la seua població a l’estiu no hem tingut tanta activitat sancionable com altres anys» ha explicat el Comissari.

Finalment, i pel que fa a les xarxes socials, s’ha detallat que les informacions sobre la nit de Sant Joan, la submissió química o el risc d’incendis han estat les més seguides.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí