La Policia Local d’Altea suma set nous agents

0
14674
Altea
Un dels moments de la presentació.

La Policia Local d’Altea ha incorporat set nous agents amb la conclusió del procés administratiu i de contractació d’estes places, cobertes per concurs oposició. Així ho ha explicat l´edil de Recursos Humans, Rafael R. Mompó.

Segons les dades aportades pel regidor, en total s’han presentat al concurs 370 persones al procés selectiu. Un concurs oposició que començava el 2019 i que a conseqüència de la pandèmia de la COVID-19 s’ha vist prolongat i que concloïa amb la signatura de contracte d’estos 7 nous agents, dels quals 3 han accedit per mobilitat i els altres 4 per torn lliure.

A hores d’ara, la plantilla de la Policia local d’Altea passa a tenir 41 agents i com ha informat el responsable municipal de Recursos Humans, «s’ha iniciat un nou procés selectiu per cobrir les places d’Oficial».

Rafael R. Mompó, amb l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares; el regidor de Trànsit i Seguretat Ciutadana, Miguel de la Hoz i els comandaments de l’esmentat Cos de Seguretat, donaven la benvinguda a estos nous agents que se sumen a la plantilla de la Policia Local d’Altea.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí