La Policia Local d’Altea integra un dron a les seues unitats de protecció i vigilància

0
388
Altea
Un dels moments de la presentació.

La regidoria de Trànsit i Seguretat Ciutadana de l’ajuntament d’Altea, regida per Miguel De la Hoz, ha posat en funcionament un nou servei de vigilància de la Policia Local a través de dron.

El primer vol s’ha realitzat a la casa de Villa Gadea. L’edil de l’àrea ha explicat que, “la Unitat de Drons està integrada per un oficial i quatre agents formats i titulats com a pilots-figura”.

Les funcions principals d’aquesta unitat són la protecció del ciutadà i la vigilància d’edificis i instal·lacions municipals. De la Hoz ha puntualitzat que, “les aeronaus teledirigides també podran usar-se en labors de control del trànsit rodat, amb excepció de les vies de titularitat estatal, autonòmica o provincial, sense perjudici de la coordinació o cooperació que es puga establir”.

Altres labors encomanades a la unitat són les actuacions de prevenció tendents a evitar la comissió de delictes o la possibilitat de prestar auxili en el cas que es produïsquen accidents, situacions de catàstrofes o calamitat, incendis i abocaments il·legals, entre altres, en l’àmbit de les competències de la Policia Local.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here