La Policia Local d’Almussafes incorpora dues motos elèctriques a la seua flota mòbil

0
1130
Imatge de la presentació dels nous vehicles.

Aquests dos vehicles ecològics se sumen al Ford Kuga híbrid endollable amb etiqueta zero emissions, posat en funcionament el mes de maig passat

L’Ajuntament d’Almussafes ha presentat els dos nous vehicles adquirits pel consistori per a la Policia Local de la població. El tancament de l’any 2021 coincideix amb l’ampliació del parc mòbil del cos policial, que agrega dues motocicletes elèctriques marca E-Broh per a la realització dels diferents serveis de seguretat i protecció ciutadana. La compra, adjudicada després del corresponent procés de licitació, s’ha realitzat amb càrrec a fons propis.

“La nostra aposta per la sostenibilitat i la protecció del medi ambient és ferm i decidida i d’aquí ve que estiguem renovant, des de fa un any, la flota mòbil policial per a convertir-la en cent per cent ecològica, sostenible i avançada”, explica el regidor de Seguretat Ciutadana, Jaime Wic.

En la presentació oficial de les dues motos tant l’alcalde, Toni González, com l’edil responsable d’aquest departament, han conegut els detalls tècnics d’aquesta última adquisició de vehicles, que podran reposar l’energia que necessiten per a circular en l’estació de recàrrega instal·lada dins del propi edifici. “Hem aconseguit configurar un parc mòbil policial de baix impacte ambiental, donant continuïtat així al nostre compromís d’operar amb una flota verda en tots els departaments municipals”, postil·la el president de l’executiu.

La promoció pels mitjans de transport no contaminants s’ha reforçat durant l’últim any. En aquest sentit, al desembre de 2020 va començar a operar el primer vehicle híbrid de la Policia Local d’Almussafes, un Ford Kuga mild híbrid amb etiqueta Ecoblue que funciona amb motor dièsel de 150 CV i que va acompanyat d’un xicotet motor elèctric de 16 CV i una bateria de 48 volts. Així mateix, el mes de maig passat, el parc mòbil va sumar un Ford Kuga híbrid endollable (PHEV), amb etiqueta zero emissions de la DGT i amb un motor de combustió que pren el relleu quan l’electricitat s’esgota.

Amb aquesta última incorporació el cos policial disposa d’un total de tres automòbils, un d’ells híbrid, l’altre elèctric i l’últim cedit per la Direcció General de Trànsit per al desenvolupament de campanyes relacionades amb la seguretat viària, i de dues motocicletes de propulsió elèctrica.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí