La policia de Sagunt retira de la via pública 432 vehicles sense assegurança i denuncia vora 1.000 sense ITV

0
552
La campanya a Sagunt s'ha fet en coordinació amb la DGT

La campanya de vigilància ha suposat a Sagunt un augment en la detecció d’este tipus d’infraccions respecte a l’any anterior d’un 234%

Este passat any, a les campanyes dirigides per la DGT per a controlar la velocitat, l’alcohol, el transport escolar, el cinturó, les drogues… es van sumar les campanyes del control de l’assegurança obligatòria i la vigència de la ITV. Així La Policia Local de Sagunt durant l’any 2018 ha denunciat per estos conceptes un total de 1.390 infraccions, de les quals 432 han correspost a vehicles que mancaven d’assegurança obligatòria i 958 a vehicles que no havien passat la inspecció tècnica periòdica corresponent en el termini degut, a través de controls selectius i de la vigilància diària, la qual cosa suposa un augment en la detecció d’este tipus d’infraccions respecte a l’any anterior d’un 234%.

El regidor de Policia Local, Enric Ariño ha declarat que “la policia, com tots els anys, fa controls d’inspecció de seguretat dels vehicles, la qual cosa és una garantia per al propietari però també per a l’usuari general de les vies de circulació. En este tipus d’intervencions el que s’aconseguix és incrementar o millorar la seguretat dels vehicles per si hi haguera, per exemple, una frenada”.

Ariño, ha informat que l’any passat es van produir diversos accidents dins del nucli urbà, la qual cosa es podria evitar “si els cotxes estigueren en millors condicions”.

El regidor ha felicitat, d’esta manera, “la tasca que està fent la policia” i ha animat “als ciutadans al fet que controlen la qualitat dels seus vehicles”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here