La Policia de Sagunt inicia els serveis a les platges amb més recursos

0
1212
Agents de la policia de platja de Sagunt

Este servei, que s’allargarà fins al 6 de setembre, té l’objectiu de garantir la seguretat de turistes i veïns i veïnes controlant l’interior de les platges, els accessos, el passeig marítim i zones confrontants

La Policia Local de Platges iniciava aquest dilluns el servei a les platges del municipi. Aquest servei es prolongarà fins al 6 de setembre al Port de Sagunt, Almardà, Corint i Malva-rosa. En total, la plantilla està formada per 11 integrants, els quals ja estan patrullant tant per l’interior de les platges com pel passeig marítim i altres zones des de les 10.30 fins a les 19.30 hores.

La regidora de Policia Local, Natalia Antonino, ha declarat que «es tracta d’un servei que es déna a les nostres platges des de fa moltíssims anys i que garantix que tant turistes com veïns i veïnes que acudixen a les platges ho facen amb total seguretat. És un servei de gran qualitat humana i de materials que destaquen. A més, enguany s’ha reforçat la plantilla i no sols es vigilarà la platja, sinó també el passeig marítim i els voltants dels accessos per a controlar tota la zona».

Enguany, tal com ha explicat la regidora, el servei s’ha vist reforçat i compta amb cinc quads, un més que l’any passat, un vehicle patrulla tot terreny i l’embarcació policial. Quant a la reguarda d’Almardà, també romandrà obert en el mateix horari i dates que el servici de Policia de Platges, i estarà cobert per un agent.

D’altra banda, des de Policia Local recorden que, a través de la seua pàgina de Facebook, continuen oferint en temps real quin és l’estat de les platges, així com la bandera que oneja a cada moment. Per a facilitar l’accés dels usuaris a la informació, s’han habilitat un total de 15 senyals en els accessos a les platges que contenen un codi QR, el qual permet, a través del mòbil, accedir de manera directa a la pàgina web de la Policia Local de Sagunt.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here