La policia de Cullera visita les persones que viuen aïllades i els ofereix evacuar-les per les inundacions

0
4000
La policia evaqua a un home a Cullera

Queda totalment prohibit apropar-se a la ribera del riu Xúquer per evitar perills innecessaris davant la crescuda

La Policia Local Cullera està patrullant durant aquest matí de dimarts els disseminats del terme municipal (Brosquil i Marenyet) per atendre les persones que estan aïllades, oferint-los ajuda o la possibilitat d’evaquar-los.

Així la policia recomana als veïns que no es queden a zones inundades o inundables. Des de l’Ajuntament de Cullera s’explica que bombers, policia, Guàrdia Civil i Protecció Civil estan pentinant el terme municipal per a rescatar persones atrapades a les seues vivendes.

D’una altra banda el consistori manté el nivell taronja de prealerta per risc de pluja, vents i fenòmens costaners. Entre les incidències està tallada la carretera CV-605 (carretera del Brosquil) per basses en la via. També estan completament tallats l’avinguda del Marenyet i el Camí de la Torre (des del pont de la Bega fins al Marenyet) per acumulació de pedres per tota la calçada. També està tallat el camí de l’Escullera. Es recomana no circular pel Marenyet a no ser que siga estrictament necessari, així com tampoc per la zona Dorado-Silencio.

A més a més queda totalment prohibit apropar-se a la ribera del riu Xúquer per evitar perills innecessaris davant la crescuda. Segons les dades facilitades per la Confederació Hidrogràfica del Xúquer els nivells de crescuda no són alarmants.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí