La policia d’Alzira usa una pistola elèctrica per detindre a un home que s’havia atrinxerat després d’agredir a la seua parella

0
802
La policia local d'Alzira ha detingut a l'agressor.

L’home que s’havia provocat talls després de que la dona puguera fugir, va col·locar diferents barricades a dins de sa casa per evitar ser detingut

Cap a les 9 de matí del dissabte 1 de juny, una dona va telefonar a la Policia Local d’Alzira per a manifestar que havia sigut amenaçada de mort i agredida per la seua parella d’origen polonés.

Afortunadament, la dona va aconseguir fugir i abandonar la casa, juntament amb els seus fills menors d’edat. Així mateix, la víctima va manifestar que el seu agressor li deia que s’anava a suïcidar i li estava enviant fotos que el mostraven amb talls als braços i un gran toll de sang.

Immediatament els agents es van personar al domicili de la parella, a on, quan van arribar els policies la dona els esperava en el portal de la finca, amb evidents símptomes de nerviosisme i ansietat.

La víctima va facilitar als agents una clau de la vivenda que compartia amb el presumpte agressor perquè pogueren socórrer la seua parella, però va resultar impossible obrir la porta ja que es trobava tancada per dins. Després de cridar en repetides ocasions a la porta i al timbre sense obtindre cap resposta, i davant del perill i la possibilitat que estiguera greument ferit, la dona va autoritzar l’entrada a l’habitatge per la força. Els agents es van trobar amb una barricada construïda amb el mobiliari de la casa i al presumpte agressor en el sòl enmig d’un gran toll de sang.

Quan l’home va vore la Policia Local, es va alçar i es va dirigir a la cuina, i tornà a posar una altra barricada amb la nevera i altres utensilis.
Començà en eixe moment un episodi tens amb una actitud molt agressiva amb els agents, als quals va insultar i amenaçar des de l’inici. Davant d’esta actitud i els obstacles físics interposats per l’agressor, els agents es van vore obligats a fer ús de la pistola Taser per a reduir-lo, immobilitzar-lo i detindre’l.

Després de ser detingut, va ser assistit pels sanitaris presents en el lloc, que li van administrar tranquil•litzants i li van fer una primera cura de les ferides, per a traslladar-lo posteriorment a l’hospital. També va rebre assistència sanitària un agent al qual l’agressor va llançar el frigorífic, que li va causar lesions en un colze i un tall en una cama.

La dona va rebre de manera immediata assistència sanitària i assessorament professional i ja ha tramitat la denúncia a la seua parella, que ja té una ordre d’allunyament com a mesura cautelar.

L’any 2019, la Policia Local ha practicat 11 detencions i ha portat a terme 33 intervencions relacionades en Violència domèstica i violència de génere.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí