La policia d’Alzira avorta una carrera il·legal que se salda amb sis denúncies

0
1348
Imatge de la intervenció de la policia a Alzira

La policia local va identificar un total de 70 persones i un total de 21 vehicles de les comarques de la Ribera i la Safor

La nit del divendres 1 de novembre, la Policia Local d’Alzira va posar fi a una carrera il·legal de motos al Polígon Industrial del Pla.

A les 23.30 hores, una patrulla de la Policia Local va perseguir a 2 motos que estaven participant entre elles en una competició il·legal. Encara que primerament van intentar fugir, no ho van aconseguir i finalment van ser interceptades per la policia en un carrer del polígon. Seguidament van acudir 3 patrulles municipals més i també es va demanar la col·laboració de la Policia Nacional, que va enviar 3 patrulles.

Unes 70 persones i un total de 21 vehicles ocupaven el carrer i es va procedir a comprovar la documentació de tots es presents així com dels vehicles.

Les persones que presenciaven les carreres eren de diferents poblacions: Alzira, Guadassuar, Tavernes de la Valldigna, Polinyà del Xúquer, Albalat de la Ribera, Corbera, L’Alcudia, Carlet, Cullera, Favara, Alberic, Algemesí…

El resultat del control va ser la interposició de un total de sis denúncies, dos molt greus de 500 € i retirada de 6 punts del carnet de conduir, i altres quatre greus de 200€.

Es tracta del resultat d’un treball intens que esta fent-se des de fa temps i que este cap de setmana ha donat els seus fruits. “Encara que sospitàvem i havíem rebut queixes sobre este tipus de conductes il·legals, feia falta tindre les proves pertinents per a acabar amb estes pràctiques totalment fora dels paràmetres legals” assegura la regidora de Seguretat, Sara Garés. A més la regidora afig, “estic molt satisfeta de que s’haja pogut completar este seguiment amb èxit i vull felicitar els nostres agents per la gran tasca que han portat a terme. Tots junts treballem per a fer una societat digna i segura on no tinguen cabuda estes conductes nocives que no pertoquen”.

Des del consistori es considera que és un tema important perquè afecta a la seguretat, tant la dels vianants i vehicles que puguen passar per allí, com la de les persones que porten a terme estes pràctiques, per això des de la Policia Local anuncien que seguiran molt pendents d’estes carreres il·legals que solen tindre lloc el cap de setmana, tant a este punt com a altres zones de la ciutat. De fet, estes últimes setmanes també es van multar, per el mateix concepte a uns joves d’Alzira, per competir a la zona de Tulell.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí