La Policia de Barris de Sagunt rescata una xiqueta d’11 mesos que es trobava sola dins de casa

0
2406
El regidor de Policia amb els agents que patrullen els barris de Sagunt

La mare s’havia quedat accidentalment tancada en la balconada de l’habitatge. Van ser els veïns els qui van cridar al 092

La Policia de Barris, nova unitat de la Policia Local de Sagunt, va intervindre este dimecres al matí en un habitatge de Sagunt per a rescatar una xiqueta de tan sols 11 mesos que estava sola a l’interior de sa casa de forma accidental, ja que la mare s’havia quedat tancada en la balconada.​

Tal com informen des de la Policia Local, la dona havia eixit a la balconada a arreplegar roba, la porta corredissa es va tancar i li va ser impossible reobrir-la. Els veïns de baix van telefonar al 092 després d’intentar ajudar sense èxit la mare, que es trobava molt nerviosa.

Els agents de la patrulla es van personar en el lloc i, després de comprovar la greu crisi d’ansietat de la mare i sentir els plors de la bebé, van decidir accedir a l’habitatge per una finestra oberta sense esperar a l’arribada del servici de bombers, que estava ja en camí.

En un primer moment, tant la mare com la filla van requerir els servicis mèdics pels nervis provocats per la situació, encara que amb posterioritat estos van ser anul·lats a petició de la interessada, que va ser tranquil·litzada pels agents.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí