‘La Pobla et cuida’ ofereix formació i treball en atenció de dependència i manteniment mediambiental

0
679
Ajuntament de la Pobla del Duc
Ajuntament de la Pobla del Duc

‘La Pobla et cuida’ oferirà el servei d’atenció a sectors de població dependent com gent gran i discapacitats a la Pobla del Duc i afavorir així la seua integració. Al mateix temps, s’ocuparà també de la conservació i el manteniment de zones mediambientalment degradades.

16 desocupats de llarga durada amb baixa qualificació seran els beneficiaris del programa que, amb l’objectiu de millorar la seua inserció laboral, mitjançant un contracte de formació i aprenentatge, rebran una formació ocupacional que els aportarà una qualificació professional a més d’experiència en el treball en les dues especialitats. Els tallers d’ocupació tindran una durada de sis mesos amb una fase de 960 hores que alternarà formació i pràctica professional destinada a l’aprenentatge, la qualificació i l’adquisició d’experiència professional.

L’ajuntament ha habilitat dues aules per a la formació dalt de la guarderia municipal, així com els despatxos per a l’equip tècnic responsable i el material necessari per a l’ús en este programa que començarà a finals de novembre.

Per a l’alcalde de la Pobla del Duc, la Pobla del Duc, «este tipus de tallers són molt valuosos perquè ofereixen l’oportunitat de reciclar-se i acumular experiència als desocupats que pitjor ho tenen en dos sectors amb tantes possibilitats de futur com són l’atenció a la gent gran i el manteniment del medi ambient».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí