La Pobla del Duc torna a posar-se morada amb una multitudinària batalla de la ‘Raïmà’

0
839
Dia Raïmà
La festa del raïm ha reunit 9.000 persones

La Pobla del Duc ha celebrat este migdia la festa de la ‘Raïmà’, la batalla que en esta cinquena edició ha llançat més de 90.000 quilos de raïm negre. El suc de la fruita i el color morat han tenyit als assistents d’esta celebració després d’una animació amb música brasilera prèvia i l’arruixada amb aigua per refrescar l’ambient.

Les 90 tones de fruita han estat llançades des de deu camions que han eixit de la cooperativa vitivinícola de la Pobla del Duc i que han servit de munició inofensiva per als veïns i visitants amb ganes de gresca.

Esta festa, que se celebra inspirant-se en la tradició dels agricultors que, en acabant-se la verema es llançaven els últims brots de raïm -els coneguts com cabrerots-, ha estat valorada per l’alcalde de la Pobla del Duc com «un autèntic èxit ja que cada any són més els que decideixen compartir amb nosaltres esa festa tan nostra».

La festa ha continuat amb les tradicionals dutxes a l’Aljub medieval i un dinar a la piscina on s’han habilitat 1.200 cadires per 200 taules. La jornada la tanquen una festa taurina i una disco-mòbil de música dels anys 90.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí