La Pobla del Duc tanca el deute amb els propietaris de la urbanització ‘les Casetes’

0
727
Ajuntament de la Pobla del Duc
Ajuntament de la Pobla del Duc

L’Ajuntament de la Pobla del Duc ha tancat el seu deute amb els propietaris de la urbanització coneguda com ‘les Casetes’, causada per sentències judicials que els van donar la raó en diversos litigis generats durant l’etapa del PP en l’alcaldia, com s’ha indicat des del govern municipal. En concret, les sentències van donar la raó als veïns pel que fa al pagament incorrecte de les quotes urbanístiques que se’ls va obligar a abonar en el seu moment, i que van ser declarades incorrectament cobrades pels tribunals, la qual cosa ha forçat a la devolució de 31.000 euros per les quotes i una despesa de 32.000 euros en advocats i interessos de demora, que s’han acabat de pagar aquests dies.

L’alcalde de la Pobla, el socialista Vicent Gomar, ha lamentat que “més de tres anys després del canvi de govern, els embolics de Navarro i el PP seguisquen costant diners a les arques municipals”. Gomar recordava que la sentència es va arribar a conèixer durant l’anterior legislatura, “i Navarro ens va sorprendre una vegada més a tots arribant a dir que l’Ajuntament havia perdut en el procés perquè ell mateix ho havia ordenat. La incompetència del Govern del PP en tot aquest assumpte, com en molts uns altres, va ser màxima, i anys després que hagen deixat la responsabilitat de governar, els seus errors segueixen costant diners a l’Ajuntament”, lamentava.

L’actual corporació ja va transferir en 2012 i 2014 els 31.266,00 euros cobrats als afectats, i ara els 13.967,06 euros corresponents als interessos de demora. A més, l’Ajuntament va haver de pagar 18.000 euros en advocats, i els veïns altres 8.000 en despeses judicials, “per un greu error de gestió del PP, que solament ha generat embolics, despeses i molèsties per a totes les parts, en una nova mostra de com no s’ha de gestionar un Ajuntament. I encara estem esperant tots una argumentació de per què calia sagnar a aquests veïns sense aportar a cap explicació lògica”, conclouen els socialistes.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí