La Pobla del Duc tanca 2014 amb superàvit per tercer exercici consecutiu

0
753
Vicent Gomar amb els membres del govern municipal
Vicent Gomar amb els membres del govern municipal

L’últim ple de l’Ajuntament de la Pobla del Duc va aprovar la liquidació del pressupost de 2014 que tanca l’exercici amb superàvit per tercer any consecutiu, en aquesta ocasió de 216.286 euros. Com ha assenyalat l’alcalde, Vicent Gomar, «venim demostrant que amb una gestió eficient dels recursos municipals i treballant molt dur pels nostres veïns es poden aconseguir superàvits en els pressupostos per a afrontar els deutes i reptes de futur».

Per al primer edil les dades «corroboren la bona gestió duta a terme des de l’equip de govern els últims anys en un context especialment difícil«. De fet, el problema fonamental de l’ajuntament no és la consecució dels objectius pressupostaris sinó l’augment de les despeses financeres i la falta de liquiditat econòmica que «es mantindran mentre no s’amortitze el deute històric que gestionem, fruit de la gestió de 8 anys de gestió irresponsable del Partit Popular en la població», lamenta Gomar.

El regidor d’Hisenda Jordi Bravo destaca que «malgrat l’estricte compliment del pla d’ajust municipal, si no es produeixen algunes sentències judicials negatives pendents de l’anterior legislatura, l’ajuntament de la Pobla del Duc tindrà encara un deute bancari l’any 2020 de més d’1.522.844 euros a causa del pla d’amortització del deute heretat de l’anterior corporació».

Vicent Gomar afirma que aquest resultat positiu de 2014 es dedicarà a generar polítiques generadores d’ocupació, «a ajudar a les persones, en contra que les mesures que planteja el govern central per a aquest superàvit. Per a qualsevol govern socialista l’ocupació, la generació de confiança i competitivitat són aspectes fonamentals per a eixir d’una crisi generada per polítiques restrictives que solament generen sofriment als més febles» i conclou que «els fruits de la gestió eficient de l’actual equip de govern han de revertir a favor dels veïns de la Pobla del Duc«.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí