La Pobla del Duc satisfeta amb que Diputació actue en el Pont de la Platgeta

0
633
Imatge del punt del Pont de la Platgeta
Imatge del punt del Pont de la Platgeta

Vicent Gomar, alcalde de la Pobla del Duc, ha mostrat la seua satisfacció perquè la Diputació de València estiga disposada a solucionar definitivament el pas Pont de la Platgeta. Es tracta d’un punt neuràlgic del Camí Reial de Gandia en el terme d’Otos molt transitat pels agricultors de Bèlgida, Montaverner i la Pobla del Duc que ha estat durant una dècada oblidat per la Diputació i deteriorat per les pluges, el que ha obligat ajuntaments com el de la Pobla del Duc ha intervencions d’urgència per a garantir, almenys, el pas.

Com assenyala Gomar: “Es tracta d’una via fonamental no sols per als llauradors de la Pobla sinó d’altre pobles que no podia seguir a expenses de l’oratge. Després d’haver actuat amb fons propis des de l’Ajuntament de la Pobla, pels reiterats incompliments de l’anterior Diputació, estem molt satisfets que la nova corporació provincial s’haja decidit a solucionar, definitivament, un problema que suposa una fort greuge a per a pobles com els nostres”.

El conveni amb l’Ajuntament d’Otos contempla una inversió de 95.000 euros i que l’obra estiga adjudicada abans d’acabar l’any, el que suposa que l’actuació serà imminent. «Enrere queden anuncis, falses expectatives i reunions forçades durant la legislatura per part del PP local i AIPD -segons Gomar-. Reunions que al final no var dur enlloc, així com actituds i comentaris en plenaris que ratllaven l’absurd, a banda d’una nul·la cooperació i respecte intermunicipal necessaris per a solucionar problemes que afecten diferents pobles».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí