La Pobla del Duc redueix en 1,1 milions el deute durant el periode 2015-2018

0
1071
Ajuntament de la Pobla del Duc.

Des de l’Ajuntament de la Pobla del Cud a més es destaca que s’han pagat 119.187,42 euros en concepte d’interessos del deute existent

L’executiu municipal de la Pobla del Duc ha reduït en 1.111.181,25 euros del deute de l’Ajuntament durant el període 2015-2018. El govern de la localitat ha sumat aquesta amortització des de l’inici de la present legislatura, a més de pagar 119.187,42 euros en concepte d’interessos del deute existent. L’alcalde del municipi, Vicent Gomar, ha destacat que “la bona gestió en matèria econòmica, basada en el control de la despesa, ens han portat a complir escrupolosament amb les quotes pressupostades anualment. A més, aquest deute no ha sigut obstacle per portar endavant les diferents partides dedicades a inversions financerament sostenibles i les relatives a les polítiques socials i d’ocupació. En definitiva hem complit amb les obligacions i hem desenvolupat les polítiques i inversions necessàries al nostre poble”.

“Des de l’equip de govern del PSPV teníem clar que volíem basar-nos, sobretot, en el control de la despesa sense deixar de prestar cap servei públic, política que ens va portar realitzar importants estalvis en les accions empreses. La bona gestió està desembocant en superàvits, la qual cosa ens ha permés embarcar-nos en noves inversions importants per al benestar dels nostres veïns per a la ciutadania, a pesar de pagar els corresponents interessos i amortitzacions, i a més incrementar considerablement les inversions, entre les quals puc destacar la construcció d’un gimnàs municipal, la fase de remodelació de la nova piscina municipal, l’asfaltat de diversos camins, el manteniment de parcs i jardins, el nou espai jove i els diferents plans d’ocupació entre altres actuacions”, explica l’alcalde.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Un positiu de COVID-19 d'un treballador d'un bar d'Algemesí obliga a tancar l'ajuntament perquè el personal és usuari de l'establiment

Des de l’inici de la legislatura, a mitjan 2015, l’actual executiu explica que ha anat amortitzant al voltant de 275.000 euros en cada exercici pressupostari, sumant 1.111.181,25 euros a finals de 2018. El deute financer viu de l’ajuntament s’ha reduït així durant els últims anys quedant en un import d’1.871.254 euros.

“En aquesta línia, l’amortització progressiva planificada ens permetrà anar més enllà en l’àmbit de les inversions i apostar encara més fort per les polítiques socials i d’ocupació, augmentant el benestar social de la ciutadania, i treballar per polítiques actives d’ocupació”, destaca Gomar, qui es marca com a repte seguir treballant per sanejar per complet els comptes sense perdre cap oportunitat d’inversió present o futura.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here