La Pobla del Duc invertirà 200.000 euros per a noves obres en el polígon amb l’ajuda de l’IVACE

0
1366
Ajuntament de la Pobla del Duc.

Amb les inversions es pretenn fer actuacions de millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en el polígon industrial Oest de la Pobla del Duc

L’Ajuntament de la Pobla del Duc ha tramitat una ajuda de 200.000 euros de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) per a continuar modernitzant el polígon industrial. La resolució favorable, notificada el passat 30 d’abril al consistori, permetrà executar enguany línies d’actuació a les quals l’ajuntament opte mitjançant la memòria valorada que recull una sèrie d’actuacions de millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en el polígon industrial Oest de la Pobla del Duc, amb les quals es millorarà la qualitat i oportunitats que ofereix aquest espai industrial, considerat clau per al desenvolupament del municipi.

Amb aquesta inversió es podran realitzar actuacions per a la millora de la mobilitat urbana per als vianants mitjançant l’adequació de l’accessibilitat en els encreuaments de carrers; millora de la imatge del polígon mitjançant la regeneració paisatgística i ambiental; serveis contra incendis amb la instal·lació de boques d’incendi en la xarxa d’aigües per a PCI; millora de zones verdes i implantació de les mateixes sobre el viari de recorreguts biosaludables; o la millora viària amb nous accessos. A més, es planteja la repavimentación de la ronda principal i millora de les zones degradades amb foradades o enfonsaments, la senyalització horitzontal i vertical de trànsit i la millora en el subministrament d’aigua amb ampliació de la renovació de la xarxa d’aigua potable.

Per a l’alcalde, Vicent Gomar, l’Ajuntament de La Pobla del Duc “vol continuar invertint en les àrees industrials perquè el resultat siga un polígon adequat a les necessitats del segle XXI. A aquestes millores, cal afegir les actuacions municipals per a dotar també al polígon de fibra òptica, amb l’objectiu de dotar de les millors infraestructures nostres a rees industrials” explicava el primer edil.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí