La Pobla del Duc inicia les obres per a la millora i modernització de l’accés al polígon Oest

0
895
Imatge de les obres a la Pobla del Duc.

El consistori compta amb una ajuda de l’IVACE de 187.187 euros

L’ajuntament de La Pobla del Duc ha iniciat les obres en el polígon oest gràcies a l’obtenció d’una ajuda de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) per l’import de 187.187 euros amb l’objectiu de millorar, modernitzar i ampliar les infraestructures i serveis d’accés en el Polígon Industrial a través de la ronda Generalitat.

El projecte en execució és el resultat d’una anàlisi sobre la mobilitat i els accessos del Polígon Industrial, en el qual es recullen les mancances i deficiències que presenta actualment.

El govern municipal vol així donar resposta a les necessitats actuals d’accés al polígon per a dotar-lo d’infraestructura i serveis. Aquesta intervenció permet una millora de l’enclavament industrial, així com la seguretat de vianants i vehicles.

De la mateixa forma, la renovació de diverses conduccions d’aigua potable situades en el polígon industrial -que presenten avaries amb bastant freqüència- permetran el desenvolupament de l’activitat diària en condicions de seguretat.

L’alcalde de La Pobla del Duc, Vicent Gomar, ha destacat que “és fonamental aquesta millora dels accessos al polígon, així com la reparació del sistema de conduccions d’aigua potable, perquè el funcionament de l’activitat econòmica en la població continue creixent”.

A més, “aquestes accions segueixen en la línia que des d’aquesta corporació hem per a millorar les condicions de vida a la Pobla del Duc”, assenyala Gomar, “a través de les obres i inversions realitzades des de l’Ajuntament en col·laboració amb diferents entitats públiques, com en aquest cas, amb IVACE.

Pel que fa a la millora de la via pública, es planteja la reordenació d’un tram de la Ronda Generalitat en la seua part sud que serveix d’accés al polígon. En aquests moments existeixen diversos trams sense voreres, per la qual cosa impedeix que els vianants puguen recórrer-los amb seguretat, i els fan inaccessibles. D’altra banda, des del consistori han detectat també que l’asfalt d’aquest tram està totalment degradat, amb amples de calçada excessius sense una ordenació adequada.

Finalment destacar que es durà a terme la senyalització horitzontal de la zona de les obres mitjançant l’aplicació de pintura termoplàstica blanca per a exterior, a més d’una nova senyalització vertical. D’aquesta manera es millorarà de manera significativa la seguretat per al trànsit de vehicles.

Durant la licitació de les obres s’han negociat millores relacionades amb el cicle integral de l’aigua i amb l’enllumenat públic per a afavorir l’eficiència dels serveis del polígon industrial.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí