La Pobla del Duc inicia les obres del Pont de la Platgeta

0
785
Imatge de la zona del Pont de la Platgeta
Imatge de la zona del Pont de la Platgeta

A la Pobla del Duc s’han iniciat les obres del Pont de Platgeta, molt esperades i reivindicades pels agricultors i veïns. Des de l’ajuntament l’alcalde Vicent Gomar ha agraït a la Diputació de València la inversió que finançarà la intervenció.

L’engegada de les obres solucionarà definitivament un dels problemes mes enquistats des que en 2005 les pluges torrencials van destrossar un pas fonamental en les comunicacions a la Vall d’Albaida i que va afectar de manera directa als agricultors de la Pobla del Duc, a més dels de Bèlgida, Otos i Montaverner. Des del govern del PSPV  la Pobla es lamenta que «des de llavors, els governs del Partit Popular a la Pobla del Duc i en la Diputació van ser incapaces de treballar per donar solució mostrant un escàs interès per la infraestrucura malgrat els problemes que ocasionava als agricultors».

En 2014, l’ajuntament de la Pobla del Duc ja va escometre obres d’emergència en el Pont de la Platgeta per a reparar el pas que es va esfondrar per les pluges, una actuació que es va produir en el terme municipal d’Otos, a més de corregir els problemes detectats per a poder transitar amb seguretat. L’obra que s’execute amb recursos propis de l’ajuntament de la Pobla com recordava l’hisenda de la Pobla del Duc, Jordi Bravo, durant la visita a les obres que es duen a terme ara.

L’alcalde, per la seua banda, ha assenyalat que «després d’innombrables promeses de solució que no s’han fet realitat, avui podem agrair l’esforç de la nova Diputació de València«. Gomar ha mostrat la seua satisfacció per les gestions efectuades des dels ajuntament de la Pobla del Duc i el d’Otos «ja que en breu serà possible que les persones i els agricultors puguen disposar d’una nova infraestructura que aportara seguretat en l’exercici de la seua activitat» i conclou que «aquest Camí Real tornarà ser un eix fonamental en el desenvolupament de la Vall d’Albaida«.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí