La Pobla del Duc inicia la contractació de 16 aturats a través del taller d’ocupació ‘La Pobla et cuida’

0
719
Ajuntament de la Pobla del Duc
Ajuntament de la Pobla del Duc

L’Ajuntament de la Pobla del Duc es troba en període de realització dels tràmits previs a la contractació de 16 persones a través del taller d’ocupació ‘La Pobla et cuida’. Es tracta d’un programa basat en la creació d’ocupació per a la inserció d’aturats de llarga durada, a través de dues especialitats: l’atenció geriàtrica i integració sociocultural de la tercera edat i discapacitats, d’una banda; i l’adequació mediambiental per a la recuperació àrees degradades, condicionament de zones i millora de les instal·lacions per una altra.

L’alcalde del municipi, el socialista Vicent Gomar, destacava “la importància vital d’aquests tallers d’ocupació vinculats al patrimoni i a les persones més necessitades, accions formatives que anem a seguir potenciant ja que en si són un motor de desenvolupament per al nostre municipi a més de lluitar d’una manera decidida contra la desocupació”, afirmava Gomar.

Aquest taller, inclòs en les accions del Pla de Foment de l’Ocupació impulsada pel govern de la localitat, comptarà amb un pressupost total de 156.399 euros aportats entre el Servef (146.199) i l’Ajuntament (9.879). En cada especialitat hi haurà una formació teòric-pràctica en la qual els alumnes participants adquiriran els coneixements necessaris dins del seu programa.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí