La Pobla del Duc ha inaugurat esta vesprada la IV Fira Comercial i Gastronòmica de la localitat

0
867
Fira Pobla
Cartell anunciador de la fira

Esta vesprada s’ha inaugurat a la Pobla del Duc la  IV Fira Comercial i Gastronòmica de la Pobla del Duc que es desenvoluparà al llarg de tot el cap de setmana i la qual, segons ha explicat l’alcalde de la localitat Natalio Navarro, ha arribat als 70 stands participants.

Durant la inauguració s’ha comptat amb la presència del responsable d’Economia i Hisenda de la Diputació Màximo Caturla i amb el president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, Filiberto Tortosa.

Esta fira compta amb diverses ofertes que aniran des de degustacions i cates de vi a exhibicions d’artesania i activitats infantils. Navarro ha destacat que hi haurà una nombrosa presència de la Vall d’Albaida i d’altres comarques veïnes.

En esta fira hi haurà un destacat protagonisme del recentment presentat vi criança ‘La Pobla del Duc’ que es divulgarà en esta cita gastronòmica. Diumenge a les 12,30h se celebrarà una cata a càrrec de l’enòleg del Conell Regulador de Vins de Denominació d’Origen de València, José María García de la Cuadra. En esta cata hi haurà una degustació d’altres vins de la comarca com el celler Torrevellisca de Fontanars dels Alforins o el Celler de l’Arc de Beniatjar.

Entre les novetats que també hi haurà en esta edició hi ha la presència de demostracions artesanals d’espart, boixets, bijuteria i malla dissabte i diumenge.  A més a més des del sector hostaler de la localitat també s’oferiran tapes tradicionals de la Pobla de degustació als bars i restaurants .

Natalio Navarro ha explicat que “un dels moments més emotius i importants d’esta fira tindrà lloc el dia de la inauguració ja que anem a presentar la dança ‘l’U’ de la Pobla”, la qual, segons explica l’alcalde “té el seu origen a la composició d’En José Soler a finals de la dècdada dels anys quaranta posant-li lletra a la decada dels setanta N’Antonio Boscà Ribes”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí