La Pobla del Duc gestiona la contractació de 13 peons agrícoles

0
1108
Ajuntament de la Pobla del Duc.

En aquesta ocasió s’invertirà un import de 38.254,58 € i els serveis a realitzar s’emmarquen dins dels plans especials d’ocupació en zones rurals deprimides

L’ajuntament de La Pobla del Duc, dins del pla d’accions per al foment de l’ocupació en el municipi, ha gestionat la contractació de 13 peons agrícoles en la localitat, que faran tasques de manteniment d’infraestructures públiques per a pal·liar la desocupació agrícola estacional seguint els criteris de baremació establits en l’RD 939/1997 (BOE 24/06/1997), amb la col·laboració del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

L’alcalde de la Pobla del Duc, el socialista Vicent Gomar, ha ratificat l’interés de l’equip de govern de mitigar la desocupació en la població amb accions de formació i oportunitats per als treballadors desocupats, acollint-se a totes les subvencions disponibles, impulsant jornades formatives per a la cerca d’ocupació, entre moltes altres iniciatives dutes a terme.

En aquesta ocasió s’invertirà un import de 38.254,58 €. Els serveis a realitzar s’emmarquen dins dels plans especials d’ocupació en zones rurals deprimides dins del marc de col·laboració entre el SEPE i l’Ajuntament de la Pobla del Duc per a l’exercici 2021.

El Govern Municipal va obtindre aquesta subvenció després d’acollir-se al Programa de Foment d’Ocupació Agrària del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) del Ministeri d’Ocupació, mitjançant l’obra “Condicionament d’infraestructures de la Pobla del Duc 2021”. Amb aquest programa es poden sufragar els costos salarials i de Seguretat Social derivats de la contractació eventual de 13 peons agrícoles en situació de desocupació durant el període de dos mesos, començant el mes de juliol.

El primer edil, Vicent Gomar, incidia en què “apostem fermament per les persones i continuarem posant els nostres recursos i esforç a millorar l’ocupabilitat dels nostres veïns i veïnes”. A més destacava que “la generació d’activitat econòmica a través de l’ocupació, l’emprenedoria i autoocupació, és un bé per a tota la població”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí