La Pobla del Duc contractarà 16 aturats amb un pla enfocat a tercera edat, discapaciatats i patrimoni

0
893
Ajuntament de la Pobla del Duc
Ajuntament de la Pobla del Duc

L’Ajuntament de la Pobla del Duc contractarà 16 persones en situació de desocupació amb l’engegada del programa ‘La Pobla et cuida’, un conjunt de tallers inclosos en les accions del Pla de Foment de l’Ocupació impulsada pel govern de la localitat. L’Alcalde del municipi, el socialista Vicent Gomar, manifestava que “l’atur segueix sent la principal preocupació de la ciutadania, i actuacions com aquesta són altament positives perquè permeten als beneficiaris adquirir una valuosa experiència laboral mentre realitzen serveis d’interès general”, destacava.

En concret, aquest taller d’ocupació, que comptarà amb un pressupost total de 156.399 euros aportats entre el Servef i l’Ajuntament, se centrarà en dues especialitats: l’atenció geriàtrica i integració sociocultural de la tercera edat i discapacitats, d’una banda; i l’adequació mediambiental per a la recuperació àrees degradades, condicionament de zones i millora de les instal·lacions per una altra. En cada especialitat hi haurà una formació teòric-pràctica en la qual els alumnes participants adquiriran els coneixements necessaris dins del seu programa.

Vicent Gomar posava en relleu “la gran importància” d’uns tallers vinculats al patrimoni i a les persones més necessitades, destacant que “anem a seguir potenciant aquest tipus d’accions formatives ja que són un motor de desenvolupament per al nostre municipi i ens ajuden en la nostra lluita contra la desocupació”, incidia l’alcalde.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí