La Pobla del Duc celebra la jornada inaugural del taller d’ocupació ‘Raïm de Pastor’

0
790
Taller Pobla del Duc
L'alcalde Natalio Navarro ha presentat hui el taller

El taller d’ocupacióRaïm de Pastor‘ de la Pobla del Duc ha tingut hui  dimecres la seua presentació pública per informar de la tasca que es realitzarà en el seu programa a través del que es formarà a un total de 37 persones en professions relacionades amb la construcció, jardineria, sastreria de vestits tradicionals i brodats i enologia.

L’alcalde de la localitat, Natàlio Navarro, ha destacat la funció d’este tipus d’iniciatives afirmant que el que es busca és donar treball durant un any a 37 persones «una cosa especialment rellevant en estos moments en els que l’atur és un dels problemes que té el nostre país i del que no es lliura cap municipi». D’esta forma Navarro afirma que este taller és «com si ens haguera tocat la loteria» perquè «si la gent guanya diners estos s’inverteixen en el poble comprant menjar, roba, electrodomèstics etc.» la qual cosa apunta que repercuteix finalment en altres sectors econòmics.

Des del consistori de la Pobla del Duc s’explica que les persones que integren este taller d’ocupació han estat seleccionades per un tècnic del Servef que durant tres dies ha entrevistat als candidats en un procés de selecció organitzat per este ens autonòmic. Els tallers es dirigeixen expecialment per a judar a persones afectades per l’atur de llarga duració com persones majors de 45 anys, dones i persones amb discapacitat.

Raïm de Pastor‘ compta amb una inversió de 589.263,50 euros de la Conselleria d’Economia, Hisenda i Ocupació amb fons de la Unio Europea. Els cursos s’impartiran de dilluns a divendres en un total de 40 hores setmanals fins el 29 de desembre de 2010.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí