La Pobla del Duc baixa el lloguer de les naus industrials municipals per a captar noves empreses

0
720
El preu serà de 390 euros al mes
El preu serà de 390 euros al mes

La Pobla del Duc ha anunciat que baixa el cost del lloguer de les naus industrials municipals per a potenciar la implantació de noves empreses. L’objectiu de la modificació és impulsar la creació i el desenvolupament d’empreses que rellancen l’activitat empresarial del municipi. El ple del divendres 23 de setembre va aprovar per unanimitat la modificacio de l’ordenança que baixa els preus a 390 euros al mes per a arrendaments superiors a un any alhora que minimitza l’aval necessari, que passa de 8 mesos a 2. També s’amplia el periode d’arrendament en funció de les necessitats de cada projecte empresarial.

«Està contrastat que facilitar mitjans materials i infraestructura de suport a noves empreses en els primers anys, crítics en la vida empresarial, junt a l’aprofitament de serveis de suport en la gestió i formació específica són un factor clau i eficaç en el desenvolupament local»assenyala l’alcalde de la Pobla del Duc, Vicent Gomar. Amb estes mesures, la Pobla del Duc vol afavorir el desenvolupament i les capacitats d’adaptació empresarial als canvis, provocant una millor identificació de les noves oportunitats de negoci i, amb açò, la conseqüent creació d’empreses i generació d’ocupació, a més d’afavorir la implantació de noves activitats en l’entorn.

Per la seua banda, Jordi Bravo, regidor d’Hisenda, espera que la nova ordenança tinga un efecte positiu en la implantació de noves empreses i indica que «un camí ineludible per a aconseguir la competitivitat és fomentar i donar suport, principalment, a aquelles que adopten la innovació com a estratègia i ajudar-les en els seus primers anys» per la qual cosa «apostem clarament per unes millors condicions en el lloguer i les condicions per a la instal·lació de nous projectes empresarials, fonamentals per diversificar la nostra industria local, millorar l’ocupabilitat del nostres veïns».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí