La Pobla del Duc adjudica per 200.000 € les obres de millora en el polígon industrial oest amb ajuda de l’IVACE

0
676
Obres al polígon industrial de la Pobla del Duc.

Engloba actuacions en la part viària, en paviments, en les xarxes d’aigua potable, així com en les canalitzacions, el cablejat i la senyalització dels accessos al polígon per als vehicles, vianants i ciclistes

L’Ajuntament de La Pobla del Duc ha estat beneficiari de les ajudes de l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial, IVACE, dins del pla previst per al 2022 per a ‘projectes d’inversió per a la millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis a polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics amb càrrec al pressupost anual’. Aquesta subvenció ha permés la licitació de les obres per un pressupost total de 200.000 euros.

Aquesta ajuda ha estat concedida després de la presentació del projecte presentat pel consistori poblatà. Aquest document aprovat per l’ajuntament es va configurar per fer front a les millores necessàries del polígon industrial per a la seua modernització, dotant-lo d’infraestructures i nous serveis destinats principalment a la renovació de la conducció principal d’aigua potable, millora del paviment asfàltic, adequació de voreres i altres serveis elèctrics o de sanejament.

“Per a nosaltres és clau continuar apostant per la modernització”, explica l’alcalde Vicent Gomar, “la disposició d’aquestes subvencions ens permeten dur a terme actuacions d’actualització i millora de les infraestructures i recursos en el polígon industrial oest de la Pobla del Duc, com ja hem fet en anys anteriors”, conclou l’alcalde de la localitat.

Aquest avanç engloba actuacions en la part viària, en paviments, en les xarxes d’aigua potable, així com en les canalitzacions, el cablejat i la senyalització dels accessos al polígon per als vehicles, vianants i ciclistes.

“El suport de la Conselleria amb la convocatòria d’aquestes subvencions és vital per a millorar la imatge, la mobilitat, l’eficiència, la sostenibilitat i les infraestructures d’aquests espais industrials tan importants per al desenvolupament econòmic de La Pobla del Duc”, agraeix Vicent Gomar, cap del consistori.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí